La Presidenta

Benvinguts al web del Consell Insular de Menorca. En nom de l'equip de govern vull donar la benvinguda al portal digital d'aquesta institució. Un canal d’informació i contacte creat per respondre, d’una manera àgil i còmoda, a les demandes i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes de Menorca.


Un espai a on volem que transparència, proximitat i participació es donin la mà per oferir als menorquins i menorquines, a les entitats i a les empreses de la nostra illa les eines que necessiten per estar informats i disposar de tots els tràmits que puguin necessitar.


Des d’aquest web ja és possible realitzar moltes de les gestions gràcies a la gran varietat de tràmits en línia sense necessitat de passar físicament pel Consell. Continuam i continuarem treballant perquè el ventall d’opcions i facilitats sigui de cada dia més gran, perquè permeti comunicar de la manera més eficient i oberta la nostra acció de govern i perquè ajudi a col·laborar en la millora de la nostra gestió.


Cream canals perquè la ciutadania pugui participar en la gestió del seu municipi i, per açò, esperam rebre idees i propostes a través d’aquest web i a través de les xarxes socials per avançar i construir entre tots una Menorca més transparent i més ben gestionada.


Entre tots feim Menorca.


Susana I. Mora Humbert

Presidenta del Consell Insular de Menorca

 

Tornar 

 

 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS