La participació ciutadana al Consell Insular de Menorca

Benvinguts i benvingudes a l’espai de participació de la ciutadania en l’acció institucional del Consell Insular de Menorca.

El Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca, aprovat en sessió plenària de 16/12/2002 i que té efectes a partir de la constitució de la corporació resultant de les eleccions municipals de 2003, preveu al títol 8è el funcionament de la participació ciutadana a aquesta institució. Aquest reglament estableix que el foment de la participació ciutadana, com a dret fonamental de la ciutadania i principi d’actuació de l’Administració insular, és una opció estratègica i estructural del Consell Insular de Menorca i ha d’acompanyar les seves actuacions, especialment aquelles directament relacionades amb la qualitat de vida dels ciutadans i amb tot allò que afecti la seva quotidianitat i el seu entorn.

El gener de 2005, el Ple del Consell Insular aprovà el Reglament de Participació Ciutadana del Consell Insular, del qual se'n publicà el text íntegre en el BOIB núm. 65, de 28/04/2005, i on s'estableixen els diferents mecanismes de participació ciutadana que el Consell posa a disposició de la ciutadania.

Des del web del Consell volem fomentar aquesta participació des dels serveis següents:
 

 

  • Consultar l'ordre del dia i les actes dels Plens i de la Comissió de Govern del Consell Insular. Manteniu-vos informats de les decisions que es prenen al principal òrgan de decisió de la institució.  També es poden seguir les sessione plenàries: 
    • Els Plens en directe: Els Plens es poden veure en directe des de l'enllaç disponible a l'apartat Consell al dia / Notícias de la pàgina d'inici del web.
    • Els Plens en diferit: Tots els plens estan disponibles des d'aquest enllaç
  • Processos participatius: Feu-nos arribar les vostres aportacions a les diferents iniciatives i actuacions del CIM.

Més informació: http://transparencia.cime.es
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS