Contractació i Perfil del Contractant

AVÍS IMPORTANT
Des del Consell Insular de Menorca informen que s'han detectat diversos intents de suplantació de l’identitat de personal d’aquesta administració insular mitjançant missatges electrònics dirigits a algunes empreses licitadores que participen en expedients en tràmit o dirigits a contractistes d’aquesta administració. Obtenir més informacío clicant aquí.En aquest apartat podeu fer el seguiment de totes les licitacions del Consell Insular de Menorca, des del 18 de juliol de 2016, a través del Perfil del contractant, allotjat a la Plataforma de Contratación del Sector Público (articles 63 i 347 de la LCSP). També s'hi publica la informació relativa als contractes menors a partir del 2n trimestre de 2018.

La informació relativa a la licitació, l’adjudicació i la formalització dels contractes (documentació, avisos, requeriments, terminis, etc.) s’hi incorpora a mesura que es va generant.

Si voleu accedir a la informació dels expedients de contractació iniciats abans del dia 18 de juliol de 2016, així com a les modificacions i pròrrogues dels mateixos, ho heu de fer a l’apartat Històric. També hi trobareu  els contractes menors de més de 3.000 €  des de gener de 2009  fins a març de 2018.

               

Per qualsevol consulta sobre aquesta secció podeu enviar-nos un correu electrònic a contractacio@cime.es o podeu telefonar d'11.30 a 14.00 h. al telèfon 971356050.

 Normativa

- Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del sector públic (LCSP)


Registre de licitadors del Consell Insular de Menorca

- Reglament del Registre de licitadors del Consell Insular de Menorca


Instruccions

- Instruccions per a la contractació socialment responsable i sostenible del Consell Insular de Menorca
- A partir de l'1 de gener de 2019, instrucció per a la contractació socialment responsable i mediambientalment sostenible en el Consell


Pla anual de contractació

- Aprovació del Pla Anual de Contractació del Consell Insular de Menorca per l'any 2021

 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS