Unipersonals


Presidència
És el cap del govern i de l'Administració insular, i assumeix la màxima representació de la institució i la prefectura preeminent de totes les dependències i serveis del Consell Insular.


Vicepresidència
El/s vicepresident/s substituiran la Presidència en cas d'absència, malaltia o impediment d'exercici del càrrec, i quan en una sessió la Presidència s'hagi d'abstenir d'intervenir sobre un punt concret.


Consellers executius
Els consellers/eres executius/ives són els caps dels departaments (unitats) en què s'organitza l'activitat administrativa del Consell Insular, encarregats de dirigir, sota la superior direcció de la Presidència del Consell Insular, el sector o sectors de l'activitat administrativa pròpia del departament que encapçalen.


 

Col·legiats

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS