Departaments > Ocupació, Habitatge i Cooperació Local > Direcció Insular d'Ocupació, Innovació i Cooperació Local

Serveis

Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació

ITINERARIS INTEGRALS D'INSERCIÓ PER A L'OCUPACIÓ

El prograa SOIB Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació, cofinançat amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu, està dirigit a persones en situació de recerca de feina a partir de 30 anys inscrites al SOIB com a demandants de feina, amb especials dificultats d'ocupabilitat.


«MENORCA ITINERARIS JOVES»
ITINERARIS INTEGRALS D'INSERCIÓ PER A L'OCUPACIÓ PER A JOVES


«Menorca Itineraris Joves» és un projecte cofinançat amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu. Està dirigit a persones en situació d'atur d'entre 16 i 29 anys amb especials dificultats d’ocupabilitat, inscrites al SOIB com a demandants de feina i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Per a més informació ens podeu contactar amb el telèfon 971356246 o amb l'adreça electrònica formacio@cime.es


• SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

Ofereix un itinerari personalitzat d'inserció en el mercat de treball, amb assessorament en el procés de recerca de feina, informació i orientació sobre recursos formatius, disseny d'itineraris d'orientació i inserció personalitzats, estratègies encaminades a afavorir la integració laboral de les persones desocupades i informació sobre ofertes laborals, tècniques de recerca de feina, elaboració de currículums.

Es realitzen accions grupals amb les persones participants del servei, com tallers puntuals sobre l'entrevista de feina, aula de recerca de feina i/o tallers per a l'adquisició de competències personals.


• SERVEI DE TUTORITZACIÓ PER A PERSONES EMPRENEDORES I AUTÒNOMS/ES

Oferim un acompanyament personalitzat per a la maduració de la idea emprenedora, informació sobre normativa, requisits i tràmits exigits per crear una empresa o el alta d’autònoms, assessorament tècnic per a l’elaboració del pla d’empresa, informació empresarial de suport: aspectes fiscals, laborals o formes jurídiques i suport a la recerca de finançament: préstecs, avals financers, microcrèdits, ajuts, concursos.

Es realitzen accions grupals amb les persones usuàries del servei, com tallers puntuals sobre la recerca de finançament d'un projecte o eines de col·laboració empresarial.


• SERVEI D'INTERMEDIACIÓ D'EMPRESES

Oferim una cartera de persones candidates, suport en el lloc de feina, assessorament en la selecció de personal i informació sobre les bonificacions i reduccions a la contractació.

Dirigit a qualsevol empresa que tingui activitat dins l'àmbit de Menorca.

 Consell Insular de Menorca
Pl. de la Biosfera, 5, Maó
Tel.: 971 35 62 46
Fax:

Correu electrònic: formacio@cime.es

 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS