Informació, suggeriments i queixes

En aquest espai ens podeu fer arribar els vostres suggeriments, els vostres dubtes, les vostres queixes i tot allò que cregueu convenient.

Heu d'emplenar el formulari següent i escollir tant l'idioma com el canal que desitgeu per rebre la resposta.

Les dades personals que ens faciliteu seran incorporades en un fitxer propietat del Consell Insular amb l'objectiu de gestionar la vostra petició. Si desitgeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat o limitació al tractament previstos a la normativa de protecció de dades de caràcter personal, us heu d'adreçar al Consell Insular de Menorca des d'aquest mateix formulari o fent arribar la petició per escrit a la Pl. de la Biosfera, núm. 5, 07703 de Maó.

Els camps indicats amb (*) són obligatoris.
Detall de la petició

Com voleu rebre la resposta?


 
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS