Perfil de Contractant

Benvinguts al Perfil del contractant. (Art. 42 de la LCSP)

IMPORTANT LLEGIR 
El Consell Insular de Menorca vol recordar a tots els interessats en contractar amb el CIM, que el perfil del contractant és l’espai de difusió a través d’internet de l’activitat contractual dels departaments del Consell Insular de Menorca amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

En el perfil del contractant trobareu informació referent a l’activitat contractual del CIM, com ara les licitacions obertes o en curs i la documentació relativa a aquestes (plecs de clàusules administratives, plecs de prescripcions tècniques, convocatòries de meses de contractació, comunicació de documentació a esmenar, etc), així com els contractes adjudicats, els procediments anul·lats, i qualsevol altra informació útil de tipus general.


Contractes en licitació per tipus:


Contractes segons fase del procediment:


 Modificacions
 Pròrrogues
 Encomanes de gestió
 Contractes menors de més de 3000 € (des de 2009)


Cercar contractes:Per qualsevol consulta sobre aquesta secció podeu enviar-nos un correu electrònic a contractacio@cime.es o podeu telefonar d'11.30 a 14.00 h. al telèfon 971356050


Informació d'interès:

Legislació

 Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del sector públic
 Llei 34/2010, modificació de la Llei 30/2007
 Text Refós de la LCSP

Registre de licitadors del Consell Insular de Menorca

 Reglament del registre de licitadors

Instruccions

 Instruccions per a la contractació socialment responsable i sostenible del Consell Insular de Menorca

Enllaços d'interès

Lloc web del Ministeri d'Hisenda
 
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS