Notícies i actualitat

Actualització de dades del títol de família nombrosa

Data : 26/02/2015

Atesa la nova deducció que ha introduït la reforma de l'IRPF per a 2015, relativa als contribuents que treballin fora de la llar i formin part d'una família nombrosa, el Consell Insular de Menorca enviarà mensualment a l'Agència Tributària la informació disponible sobre les persones que formen part d'un títol de família nombrosa.

Atès que la informació que requereix l'Agència Espanyola de l'Administració Tributària (AEAT) no coincideix totalment amb la informació de què disposa el Consell Insular, recomanam que els titulars de títols de família nombrosa actualitzin les dades. D'aquesta manera quan sol·licitin la deducció anticipada, l'AEAT ja disposarà de les dades actualitzades.

Les dades que s'han de revisar i/o completar són bàsicament les dades identificatives de tots els membres: DNI/NIE, nom i llinatges i data de naixement. En el cas dels fills/es menors de 14 anys que no disposin de DNI, s'indicarà qui és el representant legal, que ha de coincidir amb algun dels titulars del títol de família nombrosa.

On es podrà realitzar l'actualització de dades?
L'actualització de dades es podrà fer presencialment, al Servei d'Atenció Ciutadana del CIM (Pl. de la Biosfera, 5 de Maó i Pl. de la Catedral, 5 de Ciutadella). Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h i de 16.30 a 19.00 h. Tel. 971 356050.

També es podrà fer telemàticament, des de la Carpeta Ciutadana del Consell Insular, mitjançant PIN Ciutadà o bé amb certificat digital.

Documentació que s'ha de presentar:

Instància de sol·licitud, títol de família nombrosa vigent i fotocòpia dels DNI/NIE de tots els membres que en tinguin.

Maó, 26 de febrer de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS